COVID protokoll

COVID-19 protokoll

Kedves Páciensünk!

A Szófia Magánklinika számára a legfontosabb az Ön és dolgozóink egészségének védelme. Ennek érdekében a klinikára érkező páciens csuklóján testhőmérsékletet mérünk. A fokozódó járvány helyzetre való tekintettel felhívjuk a figyelmet a klinika épületében kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres használatára és a további kötelező maszkhasználatra.

A COVID-19 protokoll az alábbi beavatkozásokat, vizsgálatot érinti.

Endoszkópia:

A beavatkozás előtt, 2 darab oltással rendelkező páciens számára kötelező az antigén gyorsteszt elvégzése. Ebben az esetben a beavatkozásra érkező páciens kedvezményes, 5000 Ft-os áron veheti igénybe az antigén gyorstesztet. Amennyiben csak 1 darab oltással rendelkezik vagy nem rendelkezik oltással, abban az esetben 72 órán belüli negatív PCR tesztet köteles bemutatni, amelyet hatósági áron klinikánkon is igénybe tud venni.

Sebészet:

A sebészeti beavatkozásra érkező páciens számára FFP2 maszkhasználata kötelező.

H2 kilégzés:

A vizsgálatra érkező páciens számára kötelező az antigén gyorsteszt elvégzése, függetlenül az oltások darabszámától. Ebben az esetben a vizsgálatra érkező páciens kedvezményes, 5000 Ft-os áron veheti igénybe az antigén gyorstesztet.

Köszönjük az együttműködést!

Szófia Magánklinika

Scroll to Top
Scroll to Top